top of page
Anker Onze oplossingen

ONZE OPLOSSINGEN

MAATWERKOPLOSSINGEN. HOE WERKT DAT?

We nemen voorraden over, maken concrete afspraken, betalen de voorraad vooraf in één keer en zorgen binnen no-time voor een opgeruimd magazijn. De start van een mooie wereldreis voor merkvoorraden. We zoeken naar de beste bestemming(en) voor merkproducten. En toch is het vinden van een passende bestemming niet eens onze grootste kracht.

 

Vooral de route er naartoe uitstippelen maakt ons uniek in de markt. Dat is maatwerk. Altijd. We ontwikkelen per voorraad de meest interessante roadmap om zo merkproducten te verbinden met ons netwerk van mensen, middelen of andere merken. Soms nationaal, soms internationaal, maar altijd met respect voor het betreffende merk, haar markt & privacy.

 

Overtollig, overjarig of oude voorraad. Duurzaam, circulair of waardevernietiging beperken. Wat de reden of ambitie ook is, wij ontwikkelen een brand journey op maat. Daag ons maar eens uit. Dat bestempelen we met een merkwaardig paspoort. 

Een zeer bekend automerk zoekt een eindbestemming voor al zijn merchandise artikelen. Niet naar UK en IT was het uitdrukkelijke verzoek. Die bestemmingen hebben wij dan ook overgeslagen. Het werd een directe vlucht naar Zuid -en Oost-Europa. Meer dan 800 SKU’s opgesplitst in kleine orders. Veel tevreden klanten. Vroemmmmmmmmm!

VOORBEELD JOURNEY

De klant heeft een aantal merchandise artikelen welke een nieuwe eind bestemming zoeken. Hier gaan wij naar op zoek.

Wij verzamelen al onze kennis en filteren welke onderdelen we hiervan kunnen toepassen in het probleem van onze klant.

​​Het uitdrukkelijke verzoek van de klant was om de UK en IT over te slaan. Wanneer we deze bestemmingen buiten beschouwing laten blijven er een aantal opties over.

​​De beste oplossing leggen wij voor aan onze klant en voeren we uit. Het werd een directe vlucht naar Zuid -en Oost-Europa. Meer dan 800 SKU’s opgesplitst in kleine orders!

Blije en tevreden klanten zijn het resultaat van deze prettige samenwerking!

ONZE OPLOSSINGEN

Een aantal oplossingen die we de afgelopen jaren voor klanten en merken hebben ontwikkeld:

• Internationaal netwerk van 

  professionele offline &

  online retailers

• Private shopping events

• Klantloyaliteitsprogramma’s

• Sales promotion programma’s

• Merchandiseprogramma’s

• Marketingacties

• Spaarprogramma’s

• Give aways tijdens special events

bottom of page