top of page
Anker Over ons

OVER ONS

BRANDSBUSINESS. MERKVERSTERKERS.

Wij zijn BrandsBusiness. Wij geloven in de kracht en waarde van merken. Merken met een verleden een duurzame toekomst geven. Dat is onze ambitie. Het team van BrandsBusiness helpt sterke merken actief bij de duurzame inzetbaarheid van merkproducten, circulair ondernemen of waardevernietiging te beperken. Hoe? Door op professionele & betrouwbare wijze voorraden over te nemen en een nieuwe brand journey in te zetten. Overtollige, overjarige of oude voorraden.

 

Onze kracht

Hiermee zijn we een verlengstuk voor merken. Merkversterkers. Dat zit in ons DNA. Onze focus ligt op het ondersteunen van sport-, fashion- en schoenenmerken. Daar liggen onze roots, maar ook onze ambitie. Voor deze merken bieden we een breed programma aantrekkelijke maatwerkoplossingen. Hierin zijn we grenzeloos. We zoeken grenzen op en verleggen grenzen.

 

Partners

We nemen voorraden over, maken concrete afspraken, betalen de voorraad vooraf in één keer en zorgen binnen no-time voor een opgeruimd magazijn. Eenmalig, maar bij voorkeur in de vorm van duurzame partnerships met merken. Zo staan we samen aan de start van een mooie wereldreis voor merkvoorraden. We zoeken naar de beste bestemming(en) voor merkproducten. En toch is het vinden van een passende bestemming niet eens onze grootste kracht...

Onze waarde

Vooral de route er naartoe uitstippelen maakt ons uniek in de markt. Daarin is ons daadkrachtige team creatief en grenzeloos. We ontwikkelen per voorraad de meest interessante roadmap om zo merkproducten te verbinden met ons netwerk van mensen, middelen of andere merken. Soms nationaal, soms internationaal, maar altijd met respect voor het betreffende merk, haar markt & privacy. Dat is duurzaam versterken van brand journeys volgens BrandsBusiness. Dat is onze kracht en waarde. Dat wordt bestempeld met een merkwaardig paspoort. En dat merk je. Daag ons maar eens uit. 

WAAROM BRANDSBUSINESS?

  • Professioneel

  • Betrouwbaar

  • Daadkrachtig

  • Actief

  • Duurzaam

  • Grenzeloos 

bottom of page